Domov |  Obchodné podmienky |  Dodanie a platba |  Reklamácie |  Kontakt |  Ochrana osobných údajov |  Ako nakupovať Registrácia |  Prihlásenie RSS kanál
Domov
SlovenskýAnglický
   Prihlásenie   Knihy   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
http://www.gramoplatne.sk/
Kategórie Autori
katNovinky
katAkciové knihy
katArcheológia
katBeletria
katCestopis
katChovateľstvo
katCudzojazyčná literatúra
katČasopisy
katDejiny
katEkonomika, Právo
katElektro
katEncyklopédia
katEzoterika
katFilozofia
katFotografická
katHobby
katHudba
katHumor
katJazykoveda
katKuchyňa
katLiterárna veda
katMotorizmus
katNáboženstvo
katNárodopis
katPedagogika
katPočítače
katPolitika
katPríroda
katPrírodné vedy
katPsychológia
katRozprávky
katSlovníky
katSpoločenská veda
katSprievodca
katStaré tlače
katStarožitnosti
katŠport
katTechnika
katUčebnice
katUmenie
katVlastiveda
katVojnová
katZáhrada
katZberateľstvo
katZdravoveda
katŽivotopis
http://www.facebook.com/AntikvariatKnihyzaeuro

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť: Marek Polák.  IČO:43681174 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na knihy@knihyzaeuro.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta a.s., Zásilkovna s.r.o.



*
Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Antikvariát Knihyzaeuro
Topolčianska 90/A
921 01 Piešťany - Banka
Volajte:
Polák Marek
tel0905764006
Výkup kníh
tel0905764006
Píšte:
Informácie
eknihy@knihyzaeuro.sk
Kontaktný formulár

*Meno:

*E-mail:

Váš telefón:

*Vaša správa/otázka:
*Kontrolný kód:
 
2371

Opíšte kód z políčka, slúži ako ochrana proti SPAM.
*údaje musia byť vyplnené
Novinky e-mailom
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vyplňte svoj e-mail:
Reklama
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
Platba prostredníctvom PayPal. border=
© Marek Polák 2016, 42
NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. WebShopy - Katalog internetovych obchodov Ceny.Odpadneš.sk tovar Navštívte Knihyzaeuro.sk v ShopMania www pesiazona.sk najväčšia nákupná zóna na webe
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok